Bine ai venit in Magazinul Cosmo Bride!

 

     Cosmo Bride a pornit ca un atelier de familie care isi doreste sa aduca un plus de feminitate si de frumusete in lumea modei contemporane. Ne-am axat pe momentul din viata unei femei cand se binecuvanteaza si se sarbatoreste legatura cu alesul inimii ei.

Cosmo Bride inseamna o mireasa luminoasa si increzatoare,
care stie ca intregul univers participa la fericirea ei.

     Pentru acest moment unic in viata, te ajutam sa arati de vis, oferindu-ti rochii de mireasa si accesorii asortate.

Rochiile Cosmo Bride sunt create din materiale de cea mai buna calitate, combinand dantela fina cu tesaturi care curg, precum tulle sau satin, si infrumusetate cu cristale, perle si decupaje lucrate cu migala si pricepere de catre un staff profesionist cu o indelungata experienta in domeniul dinamic al modei.

Noi te consiliem in a-ti alege rochia de mireasa ce ti se potriveste cel mai bine, care sa fie in armonie cu personalitatea ta si cu felul tau unic de a fi.

Rochii pe comanda/customizate se pot realiza, termenul de livrare variind intre o luna si patru luni calendaristice in functie de perioada anului.

Datorita numeroaselor cereri, suntem disponibili doar pe baza de programare de luni pana vineri intre orele 09:00 si 16:00 in magazinul nostru din Bd. Kogalniceanu nr. 9, Bucuresti.

Pentru o rezervare suna la numarul de telefon 0740 962 087, iar consultatii nostri iti vor acorda toata atentia.
Sambata orarul este in functie de disponibilitate.

Te invitam sa fii inventiva, iar noi iti vom transpune visele in realitate.

Cosmo*Bride – Dezvaluie Frumusetea!