Site-ul cosmobride.ro si proprietarul acestuia respecta in totalitate normele legale privind protectia datelor cu caracter personal.

Astfel, vor fi retinute numai datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail si alte informatii, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului sau la adresa site-urilor conexe  SI SUNT FOLOSITE NUMAI IN SCOPUL ONORARII COMENZII.

Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular.

Proprietarul acestui site va utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de date a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site.

Periodic, aceste informatii (eventual adresa de e-mail) vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor, informari despre eventualele promotii, pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului etc.

Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii si restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura pe site, cu datele dvs. de identificare.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu ne putem asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garantam faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

De asemenea, nu ne asumam raspunderea pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI INFORMATIILOR contractelor incheiate de cosmobride.ro cu dumneavoastra este garantata total, cu exceptia cazurilor expres prevazute de legislatia in vigoare, la solicitarea expresa si legala a institutiilor de aplicare a legii din Romania si din strainatate.

Prin bifare va exprimati acordul sa vi se stocheze datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail, adresa) timp de 1 an conform Regulamentului GDPR 679/2016.